vineri, 31 mai 2013

Camasa cu umeri bufanti 100% bumbac - 25 RON

Camasa office cu o croiala foarte frumosa care evidentiaza talia. Marime 38. Are umerii bufanti.




Bluza bumbac cu matase 30 RON Vanduta

Bluza office care merge perfect la un costum office. Este din bumbac cu matase. Marime 38-40. Are o fundita atasata si se inchide cu nasturei. Culoarea este mai pronuntata decat in poze. Bluza are terminatia pe elastic.




Bluza din bumbac si vascoza -30 RON -Vanduta

Bluza transparenta din bumbac, vascoza si elastan dublata cu un maieu in nuanta asortata. Bluza are la terminatie elastic.
Marime 30-40 dar merge si pentru S.



Repostare - Sacou Herry 40 RON

 Sacoul  este crem si cambrat pe talie. Compozitia este lana cu vascoza si 4% poliester. Este captusit cu vascoza. Marimea 38.








marți, 28 mai 2013

Camasa de lux Peter Hahn 100 % matase - rezervata

O camasa de la Peter Hahn, 100 % matase naturala cu o culoare care te scoate din anomimat. Este croita in genul camasilor barbatesti de o simplitate si un lux desavarsit. O idee a preturilor acestui designer este o gasiti aici http://www.peterhahn.co.uk/women-blouses-silk-blouses . Merita toti bani si pretul repezinta o zecime fata de cat costa un astfel de articol.
Fusta din prezentate o gasiti aici: http://dulapulvirtual.blogspot.ro/2013/05/fusta-hannes-40-ron.html .








Rochie estivala 2 - 35 Ron

O rochie fara bretele cu un colorit foarte frumos. Rochia este brodata la poale. Noua. Impecabila. Se poate purta ca si fusta. Permite atasarea unei bretele ce se leaga dupa gat. Mult mai frumoasa in realitate. 100% bumbac.




Jeans NoName 30 Ron

O pereche de blugi cu talia normala, marimea 38 (29). Sunt bumbac cu elastan. Au o croiala dreapta fapt ce ajuta silueta. Masor la cerere. Impecabili, noi, fara eticheta.



Fusta Hannes - 40 Ron

Fusta simpla conica, marimea 36 dar este de fapt un 38. Are o despicatura intr-o parte. Materialul are aspect de piele intoarsa. Nu este captusita si nici nu are nevoie. Se aseaza foarte fumos pe corp.



Sacou Vivienty - 70 Ron -Vandut

Sacou impecabil croit din lana si matase, captusit si vascoza. Masura 38. Culoarea bej nude cu nasturi maro. Impecabil. Merita toti banii.
Vandut







Rochita Yokko - 70 Ron Vanduta

Rochita intr-un imprimeu superb. Materiarul este asemnator matasii. Este captusita. Marimea 38.





luni, 27 mai 2013

Camasa office 3 - 35 RON

Camasa din bumbac 100%, croita foarte frumos, cambrata pe talie. Manseta este foarte lata ceea ce o face deosebita.. Marimea 38. Masor la cerere.


Bluza office culoarea coniac - vanduta

O bluza care merge asortata atat la pantaloni cat si la fuste. Materialul este ca o piersica si prezita broderie pe piept. Masura 38. Masor la cerere.







Rochie cafea cu lapte -35 RON Vanduta

O rochie dintr-un jerse de calitate, cade cu greutate si nu este transparent. Rochita nu are bretele.
Compozitie bumbac 95% si elastan 5%. Este foarte frumoasa si avantajeaza silueta. Datorita elastanului este potrivita pentru masurile S si M. Poate si un L mai mic.
Masor la cerere.